Saturday, June 9, 2007

Mikko Torvinen, Moppi & Aivokurkiaiset @ Dynamo, 8.6.2007Viihdeimperiumin artistipojat järjestivät vallan rattoisan pop-musiikki-illan kesän ratoksi. Live-musiikin alkua saatiin odotella, mutta Tulitukka soitteli sen verran hyvää 70-80 -luvun kotimaista levymusiikkia, ettei kauheasti harmittanut.

Ensi alkuun esitti Mikko Torvinen T. Toiviaisen säestyksellä akustisen setin Viihdeorkesterin kappaleita. Kuultiin molemmat hittibiisit, "Haistakaapa vittu" ja "Olet kuollut", sekä aimo annos kappaleita tulevalta pitkäsoitolta. Vaatimattomilla mustiinpukeutuneilla taiteilijoilla oli melkoista lavakarismaa.

Seuraavana lavalle astui Moppi et Aivokurkiaiset ja bändinsä voimin hra Toiviainen niin sanotusti rokkasi talon matalaksi. Tiukkaa hittiputkea alusta loppuun ja encorena "Homoreikä", joka yltyi kakkoskitaristin pedaalityöskentelyn ansiosta huimaksi rock-sinfoniaksi. Lyhyt keikka, mutta tarjosi enemmän kuin monikaan muu. Bravo, gentlemen, bravo.

Haluan tietää, että mistä näitä pop-neroja oikein sikiää?

PS. Näihin keikkaraportteihin on yleensä/aina jossain myöhemmässä vaiheessa (oon vanhanaikainen, kuvaan filmille, siinä kestää) tulossa myös kuvamateriaalia, joten jos sellainen kiinnostaa, kannattaa selailla vanhoja juttuja aina silloin tällöin. Tähän mennessä lienee (en jaksa tarkistaa) kaikkien keikkajuttujen yhteydessä jokunen valokuva, ei kun siis foto.

No comments: