Saturday, March 17, 2007

Black Motor @ Monk, 16.3.2007Joo-o, joo-o. Melkein tyhjälle salille alkoi Black Motor soittaa, mutta kyllähän se tupa illan mittaan täyttyi. Ja mikäs täyttyessä. Aiemmat BM:n Turun keikat on jääneet allekirjoittaneelta väliin, nyt harmittaa. Soittivat meinaan tavattoman makeaa jatsia.

Soitossa meni iloisesti sekaisin free, svengijengiäksön ja standardit. Hitto vie, välillä lähti ihan kuin jollain Impulse!-levyllä. Hitaammat hissuttelutuokiot ei oikein tahtoneet toimia, saattoi johtua ympäristöstä/taustamelustakin, mutta kyllä Sippola/Rauhala/Laihonen-trio parhaimmillaan oli villeimmillään. Standardit lähti nekin kyllä hienosti ja oikeastaan parhaita kohtia olikin ne, kun nuo kaksi edellämainittua elementtiä yhdistyivät. Siinä aitaa kaatuu ja tanner tömisee, kun hevoset nai. Vai? Hä? Emmätiiä, mut jumankek.

Oikeastaan viitsi edes keikkaa sen kummemmin miettiä ja analysoida, joskus joku on vaan hyvää ja mainiota. Mutta erityismaininta Ville Rauhalan pystybassotyöskentelylle: on ilo seurata noin antaumuksellista soittoa.

Käykää ihmeessä katsomassa. Koska levy?

Black Motor @ MySpace

No comments: